Składniki w 1 kg
Witamina A 240 000 j.m., Witamina D3 180 000 j.m., Witamina E 1 104 mg, Witamina K 30 mg, Witamina C 1 000 mg, Witamina B1 39,6 mg, Witamina B2 120 mg, Witamina B6 47 mg, Witamina B12 300 μg, Niacyna 625 mg, Kwas pantotenowy 31,1 mg, Kwas foliowy 15,5 mg, Biotyna 1 500 μg, Chlorek choliny 3,53 g, Żelazo 1 180 mg, Mangan 570 mg, Miedź 162 mg, Cynk 1 385 mg, Jod 1,2 mg, Selen 1,2 mg, Lizyna 20 g, Metionina 4 g, Treonina 10 g, Cystyna 1 g, Tryptofan 3 g, Walina 5 g, Magnez 11 g, Wapń 33 g, Fosfor 11 g, Sód 1,5 g
Mąka lniana, drożdże piwne, węglan wapnia z muszli ostryg, węglan wapniowo-magnezowy, fosforan dwuwapniowy, przeciwutleniacze