- suszony łosoś (20%)
- świeże białko z łososia (15%)
suszony tuńczyk (15%)
- żółty groszek
- tłuszcz z kurczaka (konserwowany tokoferolami)
- ciecierzyca
- siemię lniane (5%)
- gryka
- olej z łososia (3%)
- suszone jabłka
- drożdże browarniane
- algi (0,5%, Ascophyllum nodosum)
- hydrolizat muszli skorupiaków (źródło glukozaminy, 260 mg/kg)
- jagody (230 mg/kg, źródło polifenoli 70 mg/kg i flawonoidów 30 mg/kg)
- wyciąg z chrząstki (źródło chondroityny, 160 mg/kg)
- mannooligosacharydy (150 mg/kg)
- zioła i owoce (rozmaryn, owoce cytrusowe, kurkuma, 150 mg/kg)
- fruktooligosacharydy (100 mg/kg)
- Jukka Schidigera (Yucca schidigera) (100 mg/kg)
- inulina (90 mg/kg)
- ostropest plamisty (75 mg/kg)
- rokitnik zwyczajny (75 mg/kg)
- rumianek (30 mg/kg)
- goździki (30 mg/kg)
- szałwia (25 mg/kg)
- białko surowe 30%
- zawartość tłuszczu 19%
- wilgotność 10%
- popiół surowy 8,4%
- włókno surowe 2,8%
- wapń 1,4%
- fosfor 1,1%
Energia Metaboliczna3910 kcal/kg
Kwasy Tłuszczowe Omega 3: 2,3%
Kwasy Tłuszczowe Omega 6: 2,7%